2011. augusztus 29., hétfő

Dunkerque - zihálta utolsó lehelletével a blogger

Gyors szolgálati közlemény: Helena kérlek, frissítsd a hálón a cv-met, ugyanis 20:45-re eljutottunk ide Dunkerque-be, ahonnan holnap a komp átvisz minket a csatornán. Erős napunk volt, amit a gyerekek nagyon klasszul viseltek, és Zsófi is hozzátette a magáét a vezetéshez - valamint a gyerekek szórakoztatásához is a Családom és egyéb állatfajták hosszas felolvasásával.
Mai program: 1550 km, amiben volt Bécsi szelet, Linzer torta, Nürnbergi mesterdalnokok, Bonn-bon (ez fájt ügye?), Maastrichti szerződés. A siker egyik titka: miután tegnap nagy küzdéssel felpakoltuk, végül is az ebay böngészése után mégis inkább otthon hagytuk a bicókat. Így azért gyorsabb volt.


Élmény: Ezernyi a kamion, de legrosszabbak a camperesek. Ha a kamionos kimegy előzni, akkor a szakmai etikának megfelelően csak egyet előz, ami max. 3-4 perc. Ha a camperes kimegy, akkor ő lelkében feltámad a személygépkocsi vezető, aki végre otthonra talált a belső sorban, és nekiáll az egész sort előzni, 15-20 percig. És persze, én is leszek még camperes.  

Holnap kardozós, partra szállós napunk lesz, fáradtan, de lelkesen készülünk. Köszönjük a sok drukkot és like-ot.

Battila

1 megjegyzés: