2011. december 18., vasárnap

Különkiadás: Clarendon Park News


Jó napot!- ezennel bemutatkoznék én a Clarendon Park News szerkesztője vagyok.
 

A 2011.November.30.-kai híradó. Ha nem láttad videót elolvashatod itt!

Bokor Míra újonnan megjelent könyve.


Már hallottunk Bokor Míra sikeres könyveiről, de ezúttal ezt a könyvét MI adjuk ki! A mese lényege:
Két fiú kalandjáról szól. Felfedezik, hogy létezik Rubincs és akit halottnak hittek mégis él. Vajon sikerül a két fiúnak a küldetése? Mint mondottam a könyv még nincs kiadva! De a nagyszülők azért karácsonyra megkapják. A címe: Árnylopók…

   Karácsony. Itt a Clarendon Parkban még nem esik a hó, de ez nem akadályozza meg a karácsonyi készülődést. Nincs olyan város vagy falu, aminek minden sarkában ne látnánk karácsonyi égőket vagy karácsonyfát! Sokan mennek hétvégenként itt karácsonyi vásárba. Ezt mi is nagyon ajánljuk! Mindez azt hirdeti mindjárt itt a Karácsony!!!

·       A Clarendon Parki Állat Farm. Ebben a farmban vannak kecskék és disznók, pónik, bölények és bárányok is vannak. A legtöbb állatnak szokása, hogy amikor arra jár, az ember oda megy és élvezkedik illetve dörgölőzik, ennivalót kér. Egy kicsit az állatokról név szerint. A pónik: Napsugár, Mex, Bella, Léna, Kacér, Karámos. A malacok: Eszmeralda, Kapitány és Arthur Gombóc. Vannak még szamarak, bárányok, bölények, de ezekről majd máskor.

·       Minden héten hirdetünk egy rajzversenyt! Ez alkalommal a foci volt a téma. A nyertesünk Bokor Ármin! A képet itt láthatják!
Bokor Ármin
 és rajza:

·       És köszönjük első előfizetőnknek a sok drukkolást! Szabó József és dr. Schafer Anna! Ha több információt akarnak megtudni rólunk, akkor a következő számunkat is nézzék meg!

Szerkesztők:
·       Bokor Lili
·       Bokor Míra
·       Bokor Ármin



És a heti sztárvendég  - Waffel Wizard Kriszta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése